Rabu, Januari 25

ok kot

Hari jadi baru lepas.

Filem JUVANA pun dah habis shooting.

Esok berangkat ke Jepun. Family trip + wifey. Juga melawat abang ipar, kakak dan 2 orang anak buah yang dirindui.

Macam rilek sangat je hidup aku ni?
Ok ke? Ok kot.

Tengoklah kat sana kalau rajin, aku update sikit - sikit. Tu pun kalau sempat jumpa internet. Apa - apa hal boleh usha Twitter aku.
@zahiriladzim

Ahad, Januari 8

langsung takda

Aku masuk bilik komputer.
Aku bukak suis lampu.
Aku bukak komputer.
Aku tarik kerusi.
Aku duduk.

Aku bukak blogger.com sebab nak tulis entri baru.
Aku pandang dua biji monitor depan aku.
Aku pandang, aku tenung.
Tenung monitor, tenung punya tenung.
Aku tenung lagi.

Peh, monitor ni tak memberi inspirasi langsung siot.
Bangang.
Tak bleh blah.
Aku blah.


+ Ini bukan puisi

Isnin, Januari 2

2 0 1 2

Selamat Tahun Baru buat semua pembaca blog ini. Saya tak tahu nak update apa sebab otak belum ready nak menaip apa - apa lepas bernikah hari tu. Kenapa?

Sebab terlalu sibuk nak susun balik semua benda. SEMUA. Kerja, kehidupan, rumah, kewangan dan segala - galanya lah. Alah, korang yang dah kahwin mesti faham.

Kan? Kan? Kan? Kan? Banyak benda nak settle, ye dak?

Jadinya, bila dah ada benda nak tulis, dan bersiap sedia, insyaallah, saya update entri di sini. Memang banyak benda nak cerita, tapi tak banyak masa.

OK, jangan marah.

SELAMAT TAHUN BARU.
I LEV YIU.