Khamis, April 19

semuanya okay

Acara penembakan pun dah habis. Sekarang sedang goyang kaki di rumah, melaksanakan tanggungjawab kehidupan seharian.

Juga melaksanakan kerja - kerja, menyusun serta mengemaskini segala order - order untuk BMT Langsung Dari Tangan #2.

Maaf, pada yang dah order awal - awal hari tu. Tapi takpe, yang order awal - awal tu memang confirm ada stok untuk diaorang lah.

Maknanya juga, aku akan tutup order dalam beberapa hari lagi. Mungkin hari ini, mungkin esok. Lepas kemas kini segala order, kalau aku check dah over limit order semuanya, aku pun tutup lah. Sesiapa yang nak order, baik cepat. Sebab aku dah nak buat kerja - kerja mengepos ni.

Kesian yang tunggu lama. Hangpa don't worry nah?
Insyaallah semua okay.