Saturday, February 16

main kasar nampak?

Main kasar, sekali datang bersepah - sepah. Macam kumpulan gangster. Datang rapat betul - betul depan muka. Banyak - banyak. Habis kau fikir macam mana aku nak mengadap satu - satu? Cuba kau jawab. 

Tak boleh, kan? 

Dia kena satu - satu beb. Satu settle, baru hadap yang lain. Aku mana pandai nak handle banyak - banyak sekali.

Idea, kau memang main kasar lah. Rileks woh.


30 comments:

kiba said...

rileks bro

Lady Windsor said...

Relax bro..Dia saja nak test lu tu...

ErnieFaizal Siti said...

Haha... Untungnya diberi ilham bertimbun-timbun :-)

Afiq Ah said...

handle banyak2 kalau otak cuma ada satu, tangan cuma sepasang. tamak tuh.

Amir Khalis said...

idea menimpa minda sehingga membatukan pergerakan kerana terlalunya :)

Hanim Irsyad said...

lek-2! mihmih

KonspiMaker said...

Kalau idea yg bikin gelojoh tak apa.

RS said...

Lek lu sap kok lu.

fadh said...

untungnya lahai idea mencurah curah. siap main kasar lagi. tak apa. handle slow slow. haha

@Fr!^n@ said...

sangat kewl..
bila dah datang terus serbu.. time tak de.. terus takde.. huhuhu

bersabarlahhh

Nazgold said...

pelan pelan satu satu kasi lalu..

Nazgold said...

pelan pelan satu satu kasi jalan

Aif said...

Angkatan kata yang kacak :)

Aif said...

mungkin main kasar itu nampak kacak. :)

cEro said...

Tulis bro. Tulis.
Takut nanti lupa.

Nur Syafiqah Rashid said...

wowwwww :)

Nur Syafiqah Rashid said...

wowwwww :)

Anonymous said...

Ha..banyak kali skodeng..ade pun entry baru...hehe...

Laserquest said...

ingatkan apa lah tadi. idea apa anyway ?

YannCt said...

stdby voice recorder...bila dtg..tangkap terus masuk.. ;)

Dream said...

Take your time, ZA :')

gadisBunga™ said...

salam. cuma nak kabo, juvana the movie best giler! sekian. :)

Al Kisah said...

ada dateline tak.. kalau tak simpan dulu kat satu ruang otak...

pink said...

Best! Heheheh

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

miss bunga said...

tahniah!

Zainal said...

rileks la bro

entri terbaru Tips SEO blogspot | Tajuk entri depan tajuk blog dalam Blogspot

dariana said...

Ada otak fikir. Ada hati, imani. Ada rasa, cari kebenaran. Ada alam, banding-bandingkan. Ada sahabat, faedah-faedahkan. 'Aslam Taslim'.

fiezaradzi said...

untung tu idea dtg byk2..tak pe, tulis satu2.. habis satu, fikir yg lain pulak.. all d best

nini said...

hahaha....catat apa sahaja yang datang...=D