Selasa, November 2

get away katanya

Mak ai? Last sekali update masa raya?

Okay, okay macam ni.

Sekarang aku tengah menembak filem "Bunga Lalang" di Terengganu dan Kelantan. Dekat sini memang takda cara nak online, selain daripada bertenggek di Cyber Cafe. Itu pun jauh sikit dari tempat penginapan aku. Aku pun bukannya ada lap top yang canggih boleh usung ke sana, ke mari. Jadi, memang jauh panggang dari api lah kalau nak update.

Betul ke pepatah tu? Abaikan. Janji korang faham.

Lagi pun, sini lebih tenang. Jauh dari kesesakan Kota Lumpur tu. Ada pantai, ada angin, ada udara segar. Lebih kurang sebenarnya aku pun taknak ada sangkut paut dengan Kota Lumpur.

(Buat sementara ni lah)

Nampak tak? Seronok 'get away' ni kadang - kadang.

Tapi insyaallah, aku pulang ke KL nanti, aku akan mula menulis balik, dan meng-update segala perkara termasuklah di Facebook atau Twitter.

Okay? Terima kasih kerana percayakan aku. Nah 5 posen.