Ahad, Julai 13

Bilangnya, Oktober. Maka Oktober lah!

Ini benda yang aku tiba - tiba teringat, bila ada beberapa orang yang bertanyakan pada aku pasal KAMI The Movie ni. Hari tu masa aku buat teater AIR CON, aku jumpa Lina Tan otai RED Films yang datang dengan Rafidah 3R (terima kasih kepada korang berdua yang datang support AIR CON! Cayalah! ). Borak punya borak, tiba -tiba Lina pun bagitahu lah dekat aku yang KAMI The Movie ni akan keluar bulan Oktober katanya. Kalau dah boss pun cakap Oktober, maknanya confirm lah kot. Kan? Berapa haribulan, aku tak tahu.

Jadi kepada peminat, penggemar serta penonton biasa atau kepada sesiapa yang takda rancangan untuk tengok filem apa bulan Oktober ni, silalah ambil ini sebagai rancangan anda bagi bulan Oktober. Sebab ini adalah filem tempatan, dari orang tempatan, untuk orang tempatan. Sekian.


Trailer KAMI The Movie


3 ulasan:

MiMieku berkata...

sgt best..BOY, bleh kenal tak??

comic_fanz berkata...

hahaa.. aku memang minat gile kami the series.. and kami the movie..

siap beli dvd die even dah tengok kat panggung.. and beli buku die yang rm30.00.. and setiap kali de cerita pasal kami mesti aku beli..

aku selalu gak ulang kami the series.. sampai tahap tu dulu aku bleh hafal dialog dorang.. hahaa.. sengal tol.. tu cerita dulu2.. skang minat gak.. kalo de sequence kami mesti aku tengok punyalah..

areniszz berkata...

crite kami best sgt..crite pasal isue semase..jiwe remaje memberontak, bergelora..nak buat itu, nak buat ini..nk bebas tanpe kongkongan org sekeliling..mmg crite yg menyentuh jiwa dan terkesan..best of luck to u allz..