Thursday, October 8

breakfast telinga

Pagi - pagi aku breakfast-kan telinga aku dengan lagu ini. Melengkapkan emosi aku buat waktu ini. Aku terima, aku terima dan aku terima.

Selagi mampu, aku bertahan.

Bertahan.


30 comments:

PAP said...

aku baru bangun! hahahahaha....
ape pun hidup harus diteruskan...
chaiyok...chaiyok....

.ib. said...

best2 lagu ni...
bro, kuatkan semangat! kamu pasti dapat bertahan... ;)

p/s: tgh kuatkan diri jugak ni. menunggu die yg ako mahu...

kayza said...

lagu radohead memang best dan sangat layan....well,za..terus la bertahan selagi termampu...sepertinya masih terharap pada sesuatu...
be strong,bro!!!

ezral Sya said...

But gravity always wins~

bertahan.the keyword is 'redha' (:

hawa itu indah said...

utk best kan hari awak dgr lagu lenka "the show" ok..

harus nti senyum yer...

Nikeda said...

:)

nur_syahida said...

terima kasih kongsi lagu ini.
bertahan. herm.

ververinny said...

gogogogg:D

AJ said...

adik, awak okey ke?

Ainul Ishak said...

keh keh awesome song awesome band :)

Hafiz Hamid said...

okeh, aku lunch pakai lagu ni..

LIEZ. said...

n0t bad gak lagu ny..
k0 mampu bthan sampai bilew enk?

inoue asuka said...

radiohead memang best tapi aku cuma suka lagu creep..:D a mellow start eh today?be happi!

She looks like the real thing
She tastes like the real thing
My fake plastic love.
But I can't help the feeling
I could blow through the ceiling
If I just turn and run.
And it wears me out, it wears me out.It wears me out, it wears me out.

beautiful.disgrace said...

wah. awak dengar radiohead juga? woot woot..

Ann said...

ak pun lyn lagu2 dr band ni, tp tu dulu..skng ni makin mngkat umur, makin bz dh..

Intaneo! said...

kalau bangun tidur dengar lagu ni..mesti boleh sambung tidur balik.. HAHAHA



anyway,
jgn marah, tak bermaksud apa apa.
:]

RH said...

arrr... lagu lame, buat stok layan blues masa skul dulu... teringat dulu dulu...

Alien.Gory said...

ZA, gua baru terbace berite pasal Karaoke dekat itu tanah Cannes.

Tahniah sebab menang. Tahniah kepade lu orang pemeran pemeran yang gua doakan akan ke Hollywood nanti.

Tahniah juge kepade tuan director Chris dan tulang tulang belakang skrin.

Tayangkan kebanggaan negare di sini hendaknye.

shijigs said...

seminggu ni awak dah down sangat..harap awak lebih tabah ya..jangan cari jalan singkat..kawan-kawan yang awak suka sentiasa ada dibelakang awak..ingat tu!

Otak Delusi Pelita said...

alaaa ruginye takleh dgrrrr

Otak Delusi Pelita said...

saya lebih suka lagu LOSER dr BECK.happy tune tapi penuh melankolik.hahaha

Liyana said...

yesh..bertahan!
bg aq,setiap apa yg kita lalui,pasti ada hikmahnya walaupun xnampak sekarang...
radiohead besh!aq ske lagu Creep,yang ex-senior aku,kak ana raffali slalu nyanyi dulu..hehehe

Aina Nordin said...

lbey gilakan creep dari radiohead jugak.
tapi yang ni pun best.
meaningful.
:)

sarip said...

:) yah

comic_fanz said...

Red Hot Chili Paper - Otherside
Linkin Park - Crawling
Blue - All Rise

Diz 3 song buat aku sanggup beli kaset diorang (time ni still pakai walkman) semata2 nak dengar lg2 ni sahaja..

now i listen to all the song yang i like.. soft to my ears n melted in my heart.. definitely that song will be in my memory at my handphone n my laptop..

Blufish said...

aww thnks for sharing zahiril (:

easy said...

saya suka post ini.
.
.
suka2 !!!

comic_fanz said...

sometimes a good lyrics can make u cry.. even the melody like... but sometimes even the lyrics like... but the melody is beautiful so the song will be good..

so the truth is no one is perfect.. making song just like that.. if the song best from the lyrics n the melody.. they just be lucky.. some people said b'coz they talented.. that just a bonus..

lol!!! so provokatif r aku.. hahaa.. padahal takde kene mengena pun ngan tajuk..

p/s : to ZA aku ada 1 song nie.. my fav one.. otherside by red hot chili pepper.. try it once

nabihah said...

try jeff buckley,
grace (the album):)

nabihah said...

try jeff buckley :)
grace (the album)....