Friday, September 10

entri raya kot

Ringkas dan padat kali ni. Macam akhbar tabloid. Kononnya.

Salam Aidilfitry untuk semua pembaca, pengunjung, penyokong, peminat blog ini termasuklah kawan - kawan yang kita suka!

Kalau ada di antara tulisan saya yang mengguris perasaan, sila maafkan. Bukan sebab Raya sahaja, tapi sebab... er entah. Sebab Nabi pun ampunkan umat kot.

Tapi kadang - kadang memang tulisan aku ni sengaja hendak di-makan-dalam-kan, supaya kita lebih alert dan mesej terus sampai.

Baik?

Semoga bergembira dan sejahtera semuanya!

p/s: Aku eja Aidilfitri jadi Aidilfitry eh? Ai, stail anak - anak Pavillion nampak?

46 comments:

Qarl said...

salam eid mubarak bro!!

have a bless n blast one!

Encik Tikus said...

stail anak-anak pavilion ? hahaha. tak boleh blah. selamat hary raya juga kepada kamu ;)

nysa said...

selamat hari raya..!!

sastraboy said...

selamat hari raya bro. hehe. gua suka watak lu dlm kami. tak tau kenapa. ( sori melencong, haha, maaf2 )

shahirahkhairudin said...

selamat hari raya bro.. maaf zahir dan batin..

ardinihumaira said...

Salam AidilFitri!


semoga segala amalan di bulan Ramadhan diberkati Allah dan syawal ini dikurniakan kebahagiaan, amin...

;)

Anonymous said...

selamat ari raya aidilfitri jgk. teruskan berkarya ya. :)

ema rahmah bahrom said...

selamat hari raya AIDILFITRY.. hehe

Aiza4t said...

selamat hari raya!

Anonymous said...

Selamat Hari Raya :)

MGC said...

happy raya.. :) have fun.. :))

mcjust.lol said...

selamat berhar iraya ;)

cEro said...

Selamat Menyambut Aidilfitry juga...
(haha, aku bukan anak2 Pavilion)

jenna said...

selamat hari raya!

Rye said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri encik ZA.
Maaf Zahir dan Batin.
Maaf jika ada bg comment2 yg x berapa disukai ke, x bape best ke, mengarut ke, merepek ke, keluar topik ke. Maafkan lar yer? X pandai lar nk bg comment yg bagus2ni...
Pasal tulisan yg sengaja hendak di-makan-dalam-kan, terima jer. Dah tuan empunya blog. Suka hati lar nak tulis apa pown. Kami hanya membaca... :)
Selamat bergembira bersama keluarga & saudara mara juga... :)

jumari jipan said...

Selamat Hari Raya Bob. :

LORD ZARA 札拉 said...

hahaha.

selamat hari raya bro.

meletup ke motor semalam?

kih3~

Nadia said...

Salam Aidilfitri ..
Maaf Zahir & Batin ..

p/s: love ur story. i mean the way u write.. teruskan .. =)

cindir-rela said...

niceee nota kaki!:)

jenna said...

selamat hari raya oo bang!

@kamato said...

selamat hari raya bob aka zahiril adzim

Miss Fireflies said...

tu la psal.kata tanak menjadi orang mengejar kehidupan yang pavilion,yang hartamas,yang the curve kan?


hehehe selamat hari raya. =)

Anonymous said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri :)

Anis izyan Abd Rahman said...

selamat hari raye jugak~~~

SHINee GIrl said...

I LOVE YOU... LOVE ME BACK! selamat aidilfitry

shahrul said...

style bdk2 PAVILLION katenye...hahaha...anyway slmt hari raya aidilfitri bro...maaf zahir n batin

abunawas said...

hahah, selamat hari raya gak bro. makan dalam pun ade kesan baik nya.

mnrh said...

selamat hari raya aidilfitri
utk kawan-kawan yg kita suka :)

Jo'el said...

selamat hari raya

aisya said...

Selamat hari raye juga. Jaga diri

cOnfuSeME said...

selamat ari raya.....;)

MrPropaganda said...

perghhh.. sempat mencuri mase menulis time raye.. ;)

iera farysha said...

salam aidilfitri jugk to ZA... beraye di taiping ke tahun ni?? hahaha.. like ZA to be ZA... not any "budak Pavillion"..hahaha

Anonymous said...

selamat hari raya.

anda ni sesuatu lah. tolong kemaskini blog ini selalu ye.

saya paling suka entri --> itu ada jawabnya. so sweet!

jumapx said...

selamat ari raya ZA : )

Panggil Aku Koperal. said...

okayy.saya nk jadi org pertama yg bersuara.btw,selamat aidilfitri.

♥CHU♥ said...

Happy Eid.

norfaridahanum said...

selamat hari raya,ZA
maaf zahir batin juga.
mana tau kadang-kadang bila baca tulisan kamu,nak tak nak pernah jugaklah buat justifikasi dan kesimpulan sendiri yang salah kan..heh!

haz's said...

salam hari raya!!!!

Anonymous said...

hah..yelaaaa...owh tepeng dah x ingt kmpung eak...biasalah..ank pavillion laa katakan..

ishiko said...

swlamat hari raya !!!

|rough| said...

Salam Lebaran to you...

ym tkde ke encik? kalau ada kasi-kasi la sini...mana tahu leh join jadi pelakon ke kan.

p/s: sila jgn allow comment ini ditonton umum. ym id: budaknice

::cippeanut:: said...

Selamat Hari Raya
sy x terlambat kan? hihi :)

Anonymous said...

ZA...hampir gila sy tunggu entry dari kamu...kamu sudah jarang menulis sekarang ni...sy sudah jarang dapat membaca tulisan kamu...please update selalu..

p/s:kamu tentu suka musim raya..kan ramai gadis2 berbaju kurung :-p

inoue asuka said...

selamat hari raya aidilfitri-e!!!

inoue asuka said...

quote: "p/s:kamu tentu suka musim raya..kan ramai gadis2 berbaju kurung :-p"


dah bertemu, mungkin...tak begitu incik zahiril?