Selasa, Julai 23

entahlah

Tiba - tiba aku pasang cita - cita aku aktif ber-blog semula. 

Ini cita - cita dan harapan yang aku sendiri pun tak boleh nak gerenti. Entah cita - cita, entah tinggal harapan.

Entahlahh...

24 ulasan:

Iman MKA berkata...

Bercita cita dan harapan kau kekal aktif kali ini.

Cheek Eyka berkata...

Assalamualaikum..
Lama tak dengar abang zahiril bercoleh, memberi nasihat dalam belog.. teruskan niat tue.. demi pembaca yang setia menunggu bahan dari abang zahiril.. =)

Selamat Menulis entry ^__^

konspimulut berkata...

menulis lah selagi mampu berkongsi :)

Miss Brenito berkata...

teruskanlah cita-cita itu... kami setia menunggu tinta anda

lynndamya berkata...

kemonnnnn banggg...kemonnn...aktiflah berblog semula, haha klw x pon, minta tolong your cite wife updatekan , haha :D

Cik Ngah berkata...

teruskan,biar sikit tapi ada...

cikbunge berkata...

Yeayyhh!
abg zahiril, aktif laa balik :D

Sakura berkata...

Kerana cita - cita mungkin yang jadi luar biasa!

Sakura berkata...

Kerana cita - cita, mungkin nanti jadi sesuatu yang luar biasa!

#Menunggu

Tanpa Nama berkata...

yeayyyyyyyyyy!!!

JAMIL HASHIM berkata...

SUCCESS

JAMIL HASHIM berkata...

SEMOGA BERJAYA

Nadratul Amira berkata...

Actually dah lama tunggu entri baru dari abang.. Mana la tau dapat share sedikit pengalaman menjadi seorang ayah.. HEHEHE.. Teruskan bergiat aktif di blog ramai yang menanti nukilan dan coretan abang.. :)

MEGAT KHAIRULIZWAN berkata...

paksa hati, untuk kami.

Hidayah Termizi berkata...

abg zahiril kongsi la lagi cerita-cerita abg zahiril. dah lama tak baca coretan abg :)

sya_ilya berkata...

dah lama tak post entri. rindu nak baca..

Nian berkata...

"Tahu kau mengapa aku sayangi kau lebih dari siapa pun ? Karena kau menulis. Suaramu takkan padam ditelan angin, akan abadi, sampai jauh, jauh di kemudian hari. (Mama, 84)

Pramoeya Ananta Toer.

menulislah untuk diri sendiri. Kita akan rasa lega. Seperti melepaskan beban kepada dunia. Teruskan berjalan.

Nian berkata...

"Tahu kau mengapa aku sayangi kau lebih dari siapa pun ? Karena kau menulis. Suaramu takkan padam ditelan angin, akan abadi, sampai jauh, jauh di kemudian hari. (Mama,ANAK SEMUA BANGSA, 84)

Pramoedya -

Yusriza Helwany Mt Yusuf berkata...

xjemu menunggu celoteh kamu..

Yusriza Helwany Mt Yusuf berkata...

xjemu menunggu celoteh kamu..

Yusriza Helwany Mt Yusuf berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Nadia Stav berkata...

Kami masih setia menunggu.

Itranuss Me! berkata...

Don give up!Jiayoh!

Itranuss Me! berkata...

Don give up!Jiayoh!