Tuesday, July 23

entahlah

Tiba - tiba aku pasang cita - cita aku aktif ber-blog semula. 

Ini cita - cita dan harapan yang aku sendiri pun tak boleh nak gerenti. Entah cita - cita, entah tinggal harapan.

Entahlahh...

24 comments:

Iman MKA said...

Bercita cita dan harapan kau kekal aktif kali ini.

Cheek Eyka said...

Assalamualaikum..
Lama tak dengar abang zahiril bercoleh, memberi nasihat dalam belog.. teruskan niat tue.. demi pembaca yang setia menunggu bahan dari abang zahiril.. =)

Selamat Menulis entry ^__^

konspimulut said...

menulis lah selagi mampu berkongsi :)

Miss Brenito said...

teruskanlah cita-cita itu... kami setia menunggu tinta anda

lynndamya said...

kemonnnnn banggg...kemonnn...aktiflah berblog semula, haha klw x pon, minta tolong your cite wife updatekan , haha :D

Cik Ngah said...

teruskan,biar sikit tapi ada...

cikbunge said...

Yeayyhh!
abg zahiril, aktif laa balik :D

Anonymous said...

Kerana cita - cita mungkin yang jadi luar biasa!

Anonymous said...

Kerana cita - cita, mungkin nanti jadi sesuatu yang luar biasa!

#Menunggu

Anonymous said...

yeayyyyyyyyyy!!!

JAMIL HASHIM said...

SUCCESS

JAMIL HASHIM said...

SEMOGA BERJAYA

Nadratul Amira said...

Actually dah lama tunggu entri baru dari abang.. Mana la tau dapat share sedikit pengalaman menjadi seorang ayah.. HEHEHE.. Teruskan bergiat aktif di blog ramai yang menanti nukilan dan coretan abang.. :)

MEGAT KHAIRULIZWAN said...

paksa hati, untuk kami.

Hidayah Termizi said...

abg zahiril kongsi la lagi cerita-cerita abg zahiril. dah lama tak baca coretan abg :)

sya_ilya said...

dah lama tak post entri. rindu nak baca..

Nian said...

"Tahu kau mengapa aku sayangi kau lebih dari siapa pun ? Karena kau menulis. Suaramu takkan padam ditelan angin, akan abadi, sampai jauh, jauh di kemudian hari. (Mama, 84)

Pramoeya Ananta Toer.

menulislah untuk diri sendiri. Kita akan rasa lega. Seperti melepaskan beban kepada dunia. Teruskan berjalan.

Nian said...

"Tahu kau mengapa aku sayangi kau lebih dari siapa pun ? Karena kau menulis. Suaramu takkan padam ditelan angin, akan abadi, sampai jauh, jauh di kemudian hari. (Mama,ANAK SEMUA BANGSA, 84)

Pramoedya -

Yusriza Helwany Mt Yusuf said...

xjemu menunggu celoteh kamu..

Yusriza Helwany Mt Yusuf said...

xjemu menunggu celoteh kamu..

Yusriza Helwany Mt Yusuf said...
This comment has been removed by the author.
Nadia Stav said...

Kami masih setia menunggu.

Itranuss Me! said...

Don give up!Jiayoh!

Itranuss Me! said...

Don give up!Jiayoh!