Sabtu, Oktober 4

tiada tajuk

Wahai kawan - kawan yang kita suka, aku akan menukar layout yang lebih simple.

Bersedialah.

revolusi itu indah.

6 ulasan:

bunga berkata...

e em. simple... da makin matang, perhaps? y eh people move towards simpler style when their level of maturity increases? hihi. although u might have ur own reason.. ;-)
im just seeking for ur opinion. coz i dont know y.. but u r such an interesting guy with an interesting way of thinking.

Zahiril Adzim berkata...

dah makin matang? hehehe.. tak kot. i found that the previous layout was a bit messy. susah nak baca coz i write alot than posting pictures. 1st layout dulu pon lebih kurang mcm ni gak. i like simple stuff, maybe because like what u said, getting older. (??)

makin kita membesar, makin kita banyak berfikir tentang mcm2 hal, mungkin kerana itu kita tinggalkan yang remeh temeh dan fokus kpd benda lain yang lebih penting, perhaps?

nak bercakap kat sini, panjang pulak nanti.

bunga berkata...

jwapan yg best ;-)
thanx 4 responding to my prev comment

Zahiril Adzim berkata...

ur welcome :)

dina berkata...

Bob memang best!

Zahiril Adzim berkata...

hehe.. dlm blog best ar kot. ye tak? jumpa kat luar, wallahualam. Dalam internet, sapa2 boleh jadi best, jadi kacak, jadi mcm2 lah, penipu pun ramai. sy pun mampu menipu heheheh...

gurau.