Selasa, Oktober 27

tajuk pun takda

Sekarang jam 2.22 pagi, kalau ikut jam komputer aku ni. Aku nak menulis, update blog kata orang. Tapi esok kerja pagi. 7 pagi aku harus berada di Hulu Langat. Bermakna jam 5 pagi aku harus bangun.

Tapi aku nak menulis. Ada! Fuh, memang ada benda yang aku nak tulis! Banyak dalam kepala ni sekarang!

Ada! Ada!

Nak tulis ini, nak tulis itu. Nak tulis apa yang aku lihat, apa yang aku rasa tentang keliling aku. Macam biasa, semua labelnya adalah keliling aku!

Ada! Ada benda nak tulis!

Tapi kepala tak larat, badan dah penat. TAnGAn NAka meNAiap akbqoerubqt;obpnerzxxxxxxxxxxx...........


ZZZZzzzzzz...........


63 ulasan:

nilzalutazan berkata...

:)

Louie berkata...

ok, sangat mengantuk tu. sila tidur dan selamat tidur.

ada_hairuni berkata...

Aku pun ADA juga. Hiks.
Tidurlah kamu dgn lena.

joegrimjow berkata...

tertido smasa menulis?

sweet.ants berkata...

memang kdg2 ada benda nk diluah tp tak terluah dgn penulisan.dlm otak mcm2 tp x boleh nk di luahkan

yen berkata...

selamat utk lu beb.

Shamimi Haniza berkata...

Rehat itu lebih penting untuk kesihatan. Kena cukup rehat. Nnt mesti ada masa utk update. Bercerita segalanya. =)

comic_fanz berkata...

Nampak sangat ngantok nie.. hahaa..

Dalam hidup ni mmg banyak benda kita nak citer.. kalo citer gerenti berbab-bab.. but then not all of it we can share..

p/s : kalo de time tok rest just rest..

DyanaYunus berkata...

penat betul ni

haan berkata...

sakan mengantuk.

.ib. berkata...

sye jugak bro... byk mende nak dikongsi tp penatlah... nk tdo... krohhhh~~~!!!

madjo berkata...

hahha... nmpak sgt penat.. take care bro..jaga kesihatan.. :)

C H E D A berkata...

selamat siang

pAteNg berkata...

tidola....kamu pun sudah penat.otak kamu penat.tido saja.

intan.maisarah berkata...

tulis tulis tulis tulis tulis

haniekunie berkata...

:D

PAP berkata...

jangan disiksa diri kamu yang letih itu! hahaha...

Tanpa Nama berkata...

jujur sekali ayatmu.

Nini berkata...

Heee..

Penat sgt tuhh..

:)

dayah samsudin berkata...

;)

Putri Murni berkata...

dude!! i luv ur writing..memberi Impak Maksima kepada pembace.. :X

Ann berkata...

relax za...buat satu2... :)

art berkata...

ler...

*ingatkan mende la entri de..

Nana berkata...

mengong...ahhahaha..

comic_fanz berkata...

Si Polan 1: Bangun!!!! bangun!!!

Si Polan 2: kenapa polan 1?

Si Polan 1: saja suruh kau bangun...

Si Polan 2: qx@#$$xz#<@#~..zzzzzzz

p/s : jangan layan budak nie.. coz dia pun ngah mamai.. ngantok siot!!!!

harzharun berkata...

aiseh!!!!

Razman berkata...

sekarang ko kat hulu langat or bucu katil?

KiRoRo berkata...

sy suka bca blog awk..

k h a y berkata...

kelakar.

dah x mengantuk nanti, tulis lagi ya!

si VirGiN berkata...

tidurlah.
(-.-)zzzz (0.o)

i'm_siCK_n_tiReD berkata...

penat giler??? Selamat menidurkan diri..

PETAK.! berkata...

Selamat malam.

I am Karl berkata...

bgus jari bro sempat gak click button publish kan?

cindir-rela berkata...

takpe..biarkan dulu..jangan lah pakse diri zahiril..kalau ingat, tak penat..menulislah..kalau penat, tak ingat..maka biarkan saja cerita itu dikongsi sorang2...:)

kyra farid berkata...

x(

Pakcik Zharul berkata...

salam ;)

takpelah.
g rehat, esok nak cari duit.

atifah berkata...

takda tajuk pun orang boleh comment kan ? comel-

Hannah Wajihah berkata...

Wah, Entry ni different. A bit lay-back.

Btw, awesome blog, wicked writing, and hell of an actor.

Stay wicked!

Aqel berkata...

hulu langat ?

ya . WELCOME TO HULU LANGAT . pekan , tak berapa nak maju , tapi makin maju. :p .
*orang langat bersuara .
:)

YobSumO berkata...

ape lagi, tulis dalam mimpi la!

Fina Fento berkata...

sian dak ni[-(

dD.Hanie berkata...

haha.. gelak je boleh.. dah tak terkata apa2 pun.

no name berkata...

ahaha..adoila..zahiril..zahiril..

matahari berkata...

sumpah entry ni comel :D

amoy berkata...

cumil gila ! ;)

bigbrother berkata...

ala bro..tertido plk..bila nak taip abes ni?? gua pun ADA jgk.hehe

SarjaN yO berkata...

byk nye subtext entri ni...haha...anyway,dtg la lepak UiTM Puncak Perdana sekali sekala...fakulti TeKA pun mcm jiwa kau gak...

hazlinda berkata...

chantek arr perangai...
bangon dah siang....

NURUL AKMAL berkata...

ang apecer...ak nyer snagt nk baca ang nyer alkisah hidup tetiba leh tertido lak....cessss

*seri* berkata...

hanya rehat bila waktu tido...
bila jaga pantas masa xsempat dikejar.. -SERI-

beautiful.disgrace berkata...

ele ele.. buat-buat comel pulak..

supporters berkata...

rht la klau dh pnt...kita bknnye robot...mnusia pon kne charge jgk..=p

Absolute E berkata...

haha, gila lawak. guling guling tidak terkira. hahaha >.< swt

Tanpa Nama berkata...

la...tgk ZA ko tulih ceni pon org2 kate comel...haha...mmg peminat setie ribu2 ko nih..hehe...goodluck yer nway...tp umah aku tkde cenel astro citra la plak nk tgk lembing n layang...huahuahua...

Tanpa Nama berkata...

oh btw...aku baru je stat bace blog ko...direkemenkan oleh membe aku yg follow dr thn lepas lg...aku pon heran ape yg dorg syok sgt bace..sbb aku tk kenal ko pon time tuh...hehe...tp now bile aku bace aku rase ko ade bakat nulih aa..so...keep writing do..1st time aku baca tgk entry bogelnya pejalan menuju Tuhan..very interesting n kinda motivating..=)

comic_fanz berkata...

Aku selalu gak.. even mata dah ngantok gile tp still tengok pc.. sampai tu kekadang aku terlelap tanpa aku sedar..

pastu bile terjaga aku bulatkan mata aku.. besar2 punya.. pastu makin kecik dan kecik dan akhirnya aku pun mengalah untuk tutup pc dan tido.. kang takut aku t'tido kat situ jek..

ish!! dasyat tol..

Tanpa Nama berkata...

entry tercomel bulan ini.. =D

norfaridahanum berkata...

haha!gagal untuk memerintahkan seluruh anggota kekal berjaga.

bagus,itu tandanya kamu bukan adiwira =)

Faris berkata...

bangun laaaaa..........

inoue asuka berkata...

Oh bayang wajahmu
Kabur pandanganku
Seakan diburu bayang bayang
Mencari siang

Getaran jiwamu tewas ditanganku
Seakan dirundum mendung hitam
Tiada meradang

Rasa sayang tunjuk perasaan
Esok ludah bukan permainan
Fana menusuk kejantungmu

Kacau sungguh kacau jiwamu
Sebagai si pemburu
Tersesat ditengah malam

Tanpa Nama berkata...

aku cinta kamu,destiny n fate temukan kita..ntah mengapa,tuhan yg menjadikannya..---t

Merissa K. berkata...

LOL.

its pretty amazing. all you said was that you were too sleepy to write a post.

and yet, 60 comments flood this post.

dude, this means uve reached the hall of fame. tahniah.

:)

gadissenyum berkata...

wah!!! comel! emtri ni best la...
membuatkan ku tersenyum~
hehe