Khamis, Julai 29

sekadar mengelap habuk

Fuh! Fuh!

(mengelap - ngelap habuk di blog ini)

Baik, sudah bersih sikit. Tapi aku sarankan agar kamu orang ambik selangkah ke belakang sebab habuk - habuk di blog ini masih tidak sempurna bersihnya. Terima kasih.

Jadi, begitulah. Apa?

Begitulah ceritanya setakat ini. Aku terlalu - lalu sibuk yang sampai blog ini dihabukkan oleh masa, twitter pulak ada pasang surutnya, manakala Facebook pula seperti bini pertama yang menunggu suaminya lambat pulang kerana berada di rumah bini kedua.

Selanjutnya.

Aku sudah kembali di atas pentas! Ye, betul tu. Sekarang ni aku sedang menjalani latihan untuk teater terbaru oleh Rumah Anak Teater yang bertajuk "Shorteyes". Jadi, perhatikan ruang ini kerana aku akan update tentang teater ini dalam masa yang terdekat. Insyaallah.

30 ulasan:

Fiq berkata...

akan tunggu sambil tiup-tiup habuk untuk update tentang teater tu dari anda.

aishah_conteng_je berkata...

akhirnya!

:)

tak pernah melihat kamu di pentas sendiri. semoga ada peluang nanti

Anna Azman berkata...

welcome back! :)

syami berkata...

krohh, krohh..terbatuk2 bila hidung masuk habuk..
aku dah jarang baca halaman ni. sebab kau pun dah lama tak update.ok.
tp kenapa twitter pun sekarang dah jarang?

Nona Nadzirah Anak PakDin berkata...

sekurang-kurangnya habuan kesibukan itu akan trbalas suatu hari nanti. InsyaAllah. :)

Cik Yana berkata...

sangat teringin nak tgk teater encik zahiril,,
kalau ade kesempatan pasti akan ditonton jua :)

LORD ZARA 札拉 berkata...

Fuh fuh fuh...

(sambil tutup hidung sebab kamu sedang bersihkan habuk)

Oh, kali ini teater?
Jadi tidak sibuk menenmbak lagi ya?
Apa pun, doa aku kirimkan, moga yang terbaik jadi milik kamu.
:)

Tanpa Nama berkata...

~lama saya tunggu update dari kamu~...tak mengapa...walau update kali ni ringkas,saya akan terus menunggu lagi update yang akan datang...

hadiee berkata...

biar blog usang, minda jangan usang bro. Selamat maju jaya dalam berkarya

thyYunx berkata...

smoge mndapat sambutan untuk teater tu..good luck!!:)

si buta warna berkata...

Shorteyes macam cerita Robert M. Young - Short Eyes.

jalan cerita pon lebih kurang ke?

ishiko berkata...

da lame ta tengok Zahiril berlakon.. ader berlakon cerita terbaru ke selain teater?

Ervina Razali berkata...

GOODLUCK!!!

hans berkata...

kimsalam dkt naque(pengurus pentas) dengan Fared Ayam yer

P/S : Hans! Asal Makin Kurus Bebenor Nih?

AiNuL berkata...

ye...ye kami da menempah tiket awal2 ..mengharapkan y the best dari kamu! ;p

fatimahrazak berkata...

tak sabar nak baca lepas ni. haha

Darling berkata...

can't wait! dan selamat pulang tuan blog berhabuk..

Muhammmad Zaim berkata...

habuk banyak sangat brother sampai tetamu tetap selalu juga memberi salam tapi tiada orang yang menyahut

Putri berkata...

good luck ^^

jangan abaikan blog ini terlalu lama
di sini ada yang menantimu

Encik F berkata...

im first.

update pun blog nih. huhu
lme dh tunggu :D

PAP berkata...

hari bila entah aku terlihat kau di kedai makan chili one utama.

bertopi ala-ala askar jepun bersama keluarga agaknya.

*****
orang cakap: jangan samapi habuk pun takdaaa....

Harridz tunes frequency berkata...

Ceh... Mengurut dada! Dah macam baru kembali dari nikah lari kat siam... Eh tiba tiba dah terberanak! Heisyh... Pendek mata pendek akal pendek mental pendek fizikal dalam atau mungkinkah kembali dari rajuk yang panjang? *Akunakkata shorteyes ja! :)

Hazirah Hamid berkata...

akhirnya, ada jugak buah tangan utk kami, terima kasih Z.A, semoga berjaya..

adk_abg berkata...

sangat mengikuti blog anda :)
tpi xpenah tgok belakon atas pentas:(

Sky High ▶ berkata...

aku ingin sekali menonton teater "Short Eyes" ini...namun jauh utk melangkah...ke sana...

aku harapkan selepas berjaya dipentaskan...aku boleh la dapatkan Koleksi Skrip Teater ini(mcm Koleksi Skrip Teater Kompilasi Vol I & I)...

penceritaan ttg banduan...menarik...=)

Sky High ▶ berkata...

aku ingin sekali menonton teater "Short Eyes" ini...namun jauh utk melangkah...ke sana...

aku harapkan selepas berjaya dipentaskan...aku boleh la dapatkan Koleksi Skrip Teater ini(mcm Koleksi Skrip Teater Kompilasi Vol I & I)...

penceritaan ttg banduan...menarik...=)

Tanpa Nama berkata...

good luck untuk teater malam ni... harap2 semuanye ok... ;)

adeq berkata...

finally...
x pe2...lame2 hilanglah habuk tu..

Tanpa Nama berkata...

kolo da ada bini pertama n kedua...sape yg ketiga n keempat....huhuhuhu

Fakeh berkata...

Cubalah google tajuk BANGSA MELAYU MENGIKUT ULAMA AHLU SUNNAH WAL JAMAAH, maka akan fahamlah kita tentang hakikat bangsa ini. Dan cubalah google pula tajuk-tajuk berikut agar kita kenal musuh dalam selimut yang mencari peluang dan ruang untuk mengkhianati bangsa ini, iaitu:-

(a) http://www.mediafire.com/?ne2dmyeinzo
(b) Jaringan Wahabbi Sdn Bhd
(c) Jom Kenali Dr Maza & Co
(d) Ahlul Bait Yang Dicerca
(e) Tok Ayah Zid Kedai Lalat
(f) Kuasa Tiang Kepada Cita-cita
(g) 40 Mutiara Hikmat Serambi Mekah

FAKEH KHALIFAH SAKA