Rabu, Mac 27

pemberitahuan

Salam sejahtera ke atas semua.

Alhamdulillah, terima kasih pada yang telah membuat pembayaran untuk BMT Langsung Dari Tangan #3 hari ini. Buat masa ini, 30 buah buku yang ada, telah di-reserved pada mereka yang telah membuat pembayaran. 

Atau mungkin terlebih. 

Tapi takpe, aku akan check balik dan insyaallah minggu depan aku akan hantar confirmation email pada yang telah membuat pembayaran. Macam yang aku cakap dalam entri sebelum ni, minggu ini aku terlalu sibuk. 

Maka dengan itu juga, order sudah ditutup serta merta. Kalau ada yang tak sempat, kita sama - sama lah doa dan berharap agar editor aku ada stok lagi untuk diserahkan pada aku. Kalau takda, aku minta maaf sangat. 

Baik? Jadi tunggu minggu depan aku hantar emel ya? 

Terima kasih sekali lagi.

22 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

berharap untuk pengeluaran yang seterusnya..

si dia : AYUNI berkata...

macam mana nak order lagi.. sila
e-mail kan di islamicsiblinggeneration94@gmail.com
... dah lama cari kat kedai buku tapi sentiasa sold out..

Zahiril Adzim berkata...

@si dia : AYUNI

Order sudah ditutup. Bukak pun untuk 30 buah buku sahaja semalam.

Next time kalau ada lagi, saya akan update di sini. Insyaallah. So rajin - rajinkan visit sini ya?

Tanpa Nama berkata...

ada lagi tak camne nak order sebenarnya tak berapa faham...nak email dekat siapa?
ni email saya zincrocker@yahoo.com

Hazmin Hamudin berkata...

Nasib baik sempat untuk buat pembayaran. Harap antara 30 orang tu. Hehe

Tanpa Nama berkata...

haila. baru ingat nak bank in sat lagi . almalangnya tak sempat :(

- Mai

Zurieyna Elyza berkata...

Harap buku tu dapat jadi hadiah terbaik buat saya di ulang tahun yang ke 29 hari ni.
Dah buat payment dan email semalam, harap ada rezki saya.

Mr. Zuhir berkata...

1) harap nama sy terlepas masuk dalam senarai pendek 30 tersebut. amin.

2) @si dia : AYUNI
jika tdk silap sy haritu di kedai lejenpress ada tidak pun di times bookstore pavillion atau kinokuniya klcc. maaf. 2 3 menjak ni 3 kedai ini slalu sy masuk, jd konfius tdk igt.

ciMonkey berkata...

saya baru je bank in semalam. pagi ni bukak balik blog ni, order dah ditutup. hmmm :(

ciMonkey berkata...

saya baru bank in semalam, hari ni buka page ni dah tutup dah order? hmmm:(

Qyla berkata...

Bila nak buat BMT yang kedua? :)

Yanti Selamat berkata...

Sy dh lmbat...plsss...i need one

si dia : AYUNI berkata...

kalau ada keluaran seterusnya harap boleh tolong chop kan .. sebab duduk asrma .. n xleh on9...
terima kasih.. ;(

Nurul Ainaa berkata...

kita dah pun habes baca hehehehe ^_^

l.u.q berkata...

Assalam En Zahiril,
Semalam mlm kul 10pm sy bank in duit, tetapi belum sempat email..mcmana yek?

Kalau boleh sy email lg, harap encik boleh sharekan email,afiqluqman@yahoo.com

Kalau tak sempat takpe la.

Bulanhijau berkata...

dah order hari tu, tapi tak dapat apa-apa feedback pun.

Zahiril Adzim berkata...

Salam @ciMonkey dan @l.u.q

Kalau dah bank in sebelum order ditutup, boleh email kpd saya details dan bukti pembayaran.

@bulanhijau - saya akan hantar confirmation email dalam minggu ini insyaallah. Sekarang masih sibuk shooting di luar KL.

l.u.q berkata...

Sorry..tgh cari2 email...can anyone help?

Zahiril Adzim berkata...

@l.u.q zahiriladzim@hotmail.com

Puteri Amalina berkata...

hai zahiril,

sy berminat untuk memiliki BMT. nanti kalau ada pengeluaran yang baru, saya harap akan dapat jadi yang terawal memilikinya...saya akan rajin rajinkan visit blog kamu

Satin Ballerinas berkata...

masih ada lagi? Jika ada, boleh postkan ke luar negara?

Satin Ballerinas berkata...

Masih punya stok? Jika ada, boleh postkan ke luar negara? *asap