Isnin, Mac 4

untitled #3

Thank you Allah. Thank you. 

BUNOHAN - Filem Terbaik 2012 Festival Filem Malaysia ke 25


33 ulasan:

MomTom berkata...

Tahniah

aleasara berkata...

tahniah tau!mmg filem ni ptt menang.sblm ni x mnt tgk tp ofcemate lelaki buka kt ofce,suh tgk dia kata best,rugi kalau x support filem tmptn.

sudahnya dgn bos2 skli tjebak kitorg lyn filem ni nsb baik bos sporting.tahniah skli lagi ye ^^

orochimaruNM orochimaruNM berkata...

tahniah!!

yuyu berkata...

TAHNIAH!

Miss Mya berkata...

Tahniah :)

anna alaui berkata...

tahniah atas kejayaan..;)

My name is Wanita, and this is my story... berkata...

tahniah :)

Yuyu Johanna berkata...

Tahniah abg Zahiril dan yang lain. I impressed with you.

Hana Maroo berkata...

congrats... even terpaksa tgk berulang kali br nk faham movie ni... :)

MelorM berkata...

Tahniah! Bunohan mmg awesome ;)

Zaf98 berkata...

waahhh! abang zahiril berdiri depan skali! hoh0o0~ (Y)
tahniah bang! (Y)

didie noxious berkata...

tahniah buat kalian :)

Zahiril Adzim berkata...

Alhamdulillah, terima kasih semua!

Lan Bingka berkata...

Tahniah!

Al Kisah berkata...

terbaik bro.. tahniah

tanTENton :] berkata...

Syukur Alhamdulillah, Bunohan memang terbaik. Tahniah untuk semua :)

InshaaAllah, untuk FFM 26 Bob akan tercalon lagi untuk pelakon lelaki terbaik.

all the best, Bob. :)

tanTENton :] berkata...

Syukur Alhamdulillah, Bunohan memang terbaik. Tahniah untuk semua :)

InshaaAllah, untuk FFM 26 Bob akan tercalon lagi untuk pelakon lelaki terbaik.

all the best, Bob. :)

tanTENton :] berkata...

Syukur Alhamdulillah, Bunohan memang terbaik. Tahniah untuk semua :)

InshaaAllah, untuk FFM 26 Bob akan tercalon lagi untuk pelakon lelaki terbaik.

all the best, Bob. :)

FatihahRadzi berkata...

congrates ! alhmdulillah

lynndamya berkata...

owh sibuknya, tak sempat nak singgah sini on time, chewahh...tahniah utk utk yg terlibat dalam filem Bunohan termasuk abg ZA

cEro berkata...

Tahniah Team Bunohan!

Yaay!!

Farah Waheda Wahid berkata...

congrats...

Tanpa Nama berkata...

Tahniah team Bunohan...
ps:comel anak Faizal Hussein, ehehe :D

fiezaradzi berkata...

tahniah.. lum sempat tgk, tapi org kata mmg best..

cLinaku berkata...

dah jangka filem ni menang.tak sia2 pergi wayang.best,cerita lain dari yg lain.

BUNDA a.k.a KN berkata...

Assalam, salam ukhuwah dari BUNDA...

priya berkata...

Tahniah!
Best of luck for furure undertakings:)

Yann berkata...

Tahniah untuk Bunohan....saya mmg tak minat tgk cerita mcm ni tapi tak tau kenapa saya tgk filem ni...ceritanya buat saya terpaku sehingga tamat kerana nak tahu sangat kesudahannya...sdgkan filem lain saya akan tinggalkan begitu saja..tak minat nak teruskan...saya rasa mmg ada keistimewaan dalam cerita ini dan ianya mmg layak terima anugerah sebegitu hebatnya....Tabik, tabik dan tabik utk semua..!

Sang As-Syam berkata...

Valued brah! Kalu ada sambungan kedua punya, wa ndak join. Hehe. :)

Sang As-Syam berkata...

Valued! Congrats brah. Nnt kalu ada sambungan kedua punya, bilang lah, wa ndak join. Hehe. :)

Nurakmaniza berkata...

tahniah untuk zahiril

Tanpa Nama berkata...

Bunohan? macam perkataan bahasa filipina ja... o.O

berkaitan apakah?? ok aku tahu.. mesti suruh aku pergi cari sendiri kan? kan?? kan???

Khaidir Zakaria berkata...

Taniah - filem yang terbaik!