Monday, March 4

untitled #3

Thank you Allah. Thank you. 

BUNOHAN - Filem Terbaik 2012 Festival Filem Malaysia ke 25


33 comments:

MomTom said...

Tahniah

aleasara said...

tahniah tau!mmg filem ni ptt menang.sblm ni x mnt tgk tp ofcemate lelaki buka kt ofce,suh tgk dia kata best,rugi kalau x support filem tmptn.

sudahnya dgn bos2 skli tjebak kitorg lyn filem ni nsb baik bos sporting.tahniah skli lagi ye ^^

orochimaruNM orochimaruNM said...

tahniah!!

yuyu said...

TAHNIAH!

Miss Mya said...

Tahniah :)

anna alaui said...

tahniah atas kejayaan..;)

My name is Wanita, and this is my story... said...

tahniah :)

Yuyu Johanna said...

Tahniah abg Zahiril dan yang lain. I impressed with you.

Hana Maroo said...

congrats... even terpaksa tgk berulang kali br nk faham movie ni... :)

MelorM said...

Tahniah! Bunohan mmg awesome ;)

Zaf98 said...

waahhh! abang zahiril berdiri depan skali! hoh0o0~ (Y)
tahniah bang! (Y)

didie noxious said...

tahniah buat kalian :)

Zahiril Adzim said...

Alhamdulillah, terima kasih semua!

Lan Bingka said...

Tahniah!

Al Kisah said...

terbaik bro.. tahniah

tanTENton :] said...

Syukur Alhamdulillah, Bunohan memang terbaik. Tahniah untuk semua :)

InshaaAllah, untuk FFM 26 Bob akan tercalon lagi untuk pelakon lelaki terbaik.

all the best, Bob. :)

tanTENton :] said...

Syukur Alhamdulillah, Bunohan memang terbaik. Tahniah untuk semua :)

InshaaAllah, untuk FFM 26 Bob akan tercalon lagi untuk pelakon lelaki terbaik.

all the best, Bob. :)

tanTENton :] said...

Syukur Alhamdulillah, Bunohan memang terbaik. Tahniah untuk semua :)

InshaaAllah, untuk FFM 26 Bob akan tercalon lagi untuk pelakon lelaki terbaik.

all the best, Bob. :)

Anonymous said...

congrates ! alhmdulillah

lynndamya said...

owh sibuknya, tak sempat nak singgah sini on time, chewahh...tahniah utk utk yg terlibat dalam filem Bunohan termasuk abg ZA

cEro said...

Tahniah Team Bunohan!

Yaay!!

Farah Waheda Wahid said...

congrats...

Anonymous said...

Tahniah team Bunohan...
ps:comel anak Faizal Hussein, ehehe :D

fiezaradzi said...

tahniah.. lum sempat tgk, tapi org kata mmg best..

cLinaku said...

dah jangka filem ni menang.tak sia2 pergi wayang.best,cerita lain dari yg lain.

BUNDA a.k.a KN said...

Assalam, salam ukhuwah dari BUNDA...

priya said...

Tahniah!
Best of luck for furure undertakings:)

Yann said...

Tahniah untuk Bunohan....saya mmg tak minat tgk cerita mcm ni tapi tak tau kenapa saya tgk filem ni...ceritanya buat saya terpaku sehingga tamat kerana nak tahu sangat kesudahannya...sdgkan filem lain saya akan tinggalkan begitu saja..tak minat nak teruskan...saya rasa mmg ada keistimewaan dalam cerita ini dan ianya mmg layak terima anugerah sebegitu hebatnya....Tabik, tabik dan tabik utk semua..!

Sang As-Syam said...

Valued brah! Kalu ada sambungan kedua punya, wa ndak join. Hehe. :)

Sang As-Syam said...

Valued! Congrats brah. Nnt kalu ada sambungan kedua punya, bilang lah, wa ndak join. Hehe. :)

Nurakmaniza said...

tahniah untuk zahiril

Anonymous said...

Bunohan? macam perkataan bahasa filipina ja... o.O

berkaitan apakah?? ok aku tahu.. mesti suruh aku pergi cari sendiri kan? kan?? kan???

Khaidir Zakaria said...

Taniah - filem yang terbaik!