Sabtu, Februari 16

main kasar nampak?

Main kasar, sekali datang bersepah - sepah. Macam kumpulan gangster. Datang rapat betul - betul depan muka. Banyak - banyak. Habis kau fikir macam mana aku nak mengadap satu - satu? Cuba kau jawab. 

Tak boleh, kan? 

Dia kena satu - satu beb. Satu settle, baru hadap yang lain. Aku mana pandai nak handle banyak - banyak sekali.

Idea, kau memang main kasar lah. Rileks woh.


29 ulasan:

kiba berkata...

rileks bro

Lady Windsor berkata...

Relax bro..Dia saja nak test lu tu...

ErnieFaizal Siti berkata...

Haha... Untungnya diberi ilham bertimbun-timbun :-)

Afiq Ah berkata...

handle banyak2 kalau otak cuma ada satu, tangan cuma sepasang. tamak tuh.

Amir Khalis berkata...

idea menimpa minda sehingga membatukan pergerakan kerana terlalunya :)

Hanim Irsyad berkata...

lek-2! mihmih

KonspiMaker berkata...

Kalau idea yg bikin gelojoh tak apa.

fadh berkata...

untungnya lahai idea mencurah curah. siap main kasar lagi. tak apa. handle slow slow. haha

@Fr!^n@ berkata...

sangat kewl..
bila dah datang terus serbu.. time tak de.. terus takde.. huhuhu

bersabarlahhh

Nazgold berkata...

pelan pelan satu satu kasi lalu..

Nazgold berkata...

pelan pelan satu satu kasi jalan

Aif berkata...

Angkatan kata yang kacak :)

Aif berkata...

mungkin main kasar itu nampak kacak. :)

cEro berkata...

Tulis bro. Tulis.
Takut nanti lupa.

Nur Syafiqah Rashid berkata...

wowwwww :)

Nur Syafiqah Rashid berkata...

wowwwww :)

aslvie adam berkata...

Ha..banyak kali skodeng..ade pun entry baru...hehe...

Laserquest berkata...

ingatkan apa lah tadi. idea apa anyway ?

YannCt berkata...

stdby voice recorder...bila dtg..tangkap terus masuk.. ;)

Dream berkata...

Take your time, ZA :')

gadisBunga™ berkata...

salam. cuma nak kabo, juvana the movie best giler! sekian. :)

Al Kisah berkata...

ada dateline tak.. kalau tak simpan dulu kat satu ruang otak...

pink berkata...

Best! Heheheh

saifudin abu izzudin berkata...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

miss bunga berkata...

tahniah!

Zainal berkata...

rileks la bro

entri terbaru Tips SEO blogspot | Tajuk entri depan tajuk blog dalam Blogspot

dariana berkata...

Ada otak fikir. Ada hati, imani. Ada rasa, cari kebenaran. Ada alam, banding-bandingkan. Ada sahabat, faedah-faedahkan. 'Aslam Taslim'.

fiezaradzi berkata...

untung tu idea dtg byk2..tak pe, tulis satu2.. habis satu, fikir yg lain pulak.. all d best

nini berkata...

hahaha....catat apa sahaja yang datang...=D