Jumaat, Ogos 8

Batuk

Dada ni macam nak pecah tiap kali aku batuk. Teruk. Aduh, dah berapa hari dah aku sakit ni. Selera makan pun takda! Tekak aku pun pedih gila. Hidung tersumbat. Bila bercakap suara sengau. Nak kata demam, tak demam - demam jugak. Mungkin sebab aku lawan, bila aku rasa nak demam je, aku duduk dalam selimut biar berpeluh. Tapi bila dah ok, dia nak start demam balik.

Batuk tak pernah hilang. Berapa banyak ubat batuk dah aku minum, sampai stone. Nak makan takda selera pulak, tekak tak selesa. Asal aku tidur malam je makin teruk batuk aku. Tak lena aku nak tidur, batuk punya pasal. 3, 4 pagi asyik terjaga sebab batuk.

Batuk, batuk, batuk...

Ini dah nak seminggu ni..
Badan makin kurus.

5 ulasan:

sultanmuzaffar berkata...

semalam nampak macam sihat je.

Zahiril Adzim berkata...

semalam tu tengah sakit tu.

tapi cover lar, nak buat macam mane.

:)

Liyana Jasmay berkata...

baby, pg jumpa doctor ok? jgn degil. i love you. i hope you get well soon. muahh.

ur lover.

C6YSMJYYyYT6k.MUpaknlKstJoa0wCk- berkata...

Are you twolover? Gosh, You guys would make a cute couple!

Tanpa Nama berkata...

@Liyana Jasmay<---alaa,gimik jer tue...aku x rasa liyana jasmay yg real!