Jumaat, Ogos 8

Lalala kosong..

Aku tak suka apa yang lihat semalam.
Aku tak selesa langsung.

Aku sedih, aku rimas, aku takut, aku loser.

Bukan tempat aku.
Bukan environment aku.

Aku sedih.
Aku ingat aku akan happy bila aku datang.
Tapi tak.

Terlalu banyak persoalan yang nak aku campakkan.
Yang aku tahu memang takkan terjawab.

Aku bangun pagi ini, aku sedar yang otak aku kosong.
Tak selaju seperti hari - hari sebelum ni.
Fikiran aku stuck dekat satu benda je.

Satu benda..
Kosong..
Sangkut..
Satu benda..
Kosong lagi..

Aku loser kah, atau loser kah aku?

Ini coretan kasar, omong kosong dari jiwa yang serabai.
Mahu jiwa ini meraung, tapi takkan taulan mahu mendengarnya.


3 ulasan:

sultanmuzaffar berkata...

perasaan selepas pergi opening ffm21 kat putrajaya semalam ke ?

Zahiril Adzim berkata...

Takda lar..
Ada benda yang lagi best jadi.

Tempat sama, tapi situasi lain.
Nak cerita pun tak guna.
Nak simpan sorang2 pun lagi tak guna.

So, buatlah tengah2.
"Cerita yang tersimpan"

:)

Fadzleen Ezyani berkata...

Cerita hasil dari jiwa serabai itulah yang menusuk..

p/s: baru jumpa blog ni.. love reading your post.. teruskan menulis!