Khamis, September 4

Layout yang baru-ah

Layout baru. Ntah tak tahu lar aku macam mane gayanya. Serabut ke tak, menyusahkan mata orang ke tak, aku pun tak tahu. Disebabkan bulan puasa dan aku pun tak keluar rumah sangat, aku duduklah depan komputer ni menggodek - godek code - code html yang bangang lagi memeningkan kepala.

Sekarang ni aku tak tahu macam mana nak availablekan comment di bawah setiap entri. Aduh! aku memang dah tak pandai code - code ni.

So korang tengoklah, kalau agak - agak layout ni serabut, kasitau je kat chat box sana tu.

Orait, nak berbuka dulu.. Salam

Tiada ulasan: