Sabtu, Januari 10

berani mati - vitamin

Yang aku tonton hari ini.

Kawan - kawan yang kita suka, kalau senang pergi lah tonton ya?
Keterangan lanjut di poster.

Cali, sorry wa lupa nak tolong taruk poster lu kat sini. Tiba - tiba hari ni baru teringat lu mintak tolong promote itu hari. Aiseh, sorry beb.

p/s: Ada penonton hari ini yang tiba - tiba cakap pasal isu ketenteraman awam????
Itu lawak paling kelakar hari ni. Haha! Dengan jawatan lu, dengan kelulusan lu, memang buat jadi lagi lawak.

Heysh... Apa benda lah lu ni....

8 ulasan:

Vitamin berkata...

haha. aku macam tau je sape dia.. sebenarnya mmgg aku takut pun pasal benda tu tapi aku peduli apa. klu kita tak cakap, siapa lagi.

aku harap korang semua terhibur. klu dapat mesej itu satu bonus bagi aku. nnt aku dtg projek KoKen ko. Ayam sombong siot dengan aku. baru jadi ayam dah sombong, belum jadi merak lagi. haha.. anyway, tq sebab datang. kemsalam pada semua. sori tak dapat layan korang seadilnya.

coffeeHolic berkata...

congrats for the team=)

Zahiril Adzim berkata...

Masalahnya aku tak nampak pun mana - mana isu yang boleh mengganggu ketenteraman awam seperti yang dikatakan oleh PEGAWAI BERTAULIAH tu.

Orang - orang macam ni lah yang selalu memperbesar - besarkan isu ni. Padahal takda apa pun..

Heyshh.. memang lawak betul.

princess_nathra berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
princess_nathra berkata...

waa..jap..can i just talk bout that poster?ITS BEAUTIFUL!!!i love the typeface...ah..sorrie r..today ada kelas 'applied typography'...sbb tu r..hahaha...

penchentateater berkata...

ooh, sudah tonton dan saya suke!

maka betul la kamu yg duduk sederet dgn saya hari tu..hehe..

haa..pegawai yg cetuskan isu tu kecoh je lebih!!x kan la benda kecik tu leh ganggu ketenteraman awam?haha..

tapi kan, better kalau encik pengarah lebih bersedia sblm buat Q&A session..baru nmpk lebih konfiden ble blh jwb semua soalan..

ape pon, Berani Mati besttt!

Jaja Kadir / Coffeeholic berkata...

jemput datang ke malam tayang short film sinkronis dan rumah kecilku ada kelambu di uitm puncak perdana, pancha delima 21 hb jan 2009, 8.30 malam. masuk adalah percuma.

a short film by jaja kadir (sinkronis) and zainor hisham(rumah kecilku ada kelambu)

::aMaLiNaMdFk90:: berkata...

smpaikn salam pd saipul bahri..
(jika b0leh*ngee*)
cikgu 'sastera budaya' mse kt PLKN..

(sr0nok dpt blaja ngn die)