Sabtu, April 25

punggah barang masuk barang

Baru pulang.
Bukan dari percutian,
Tetapi dari satu penyaksian.

Punggah barang, masuk barang,
Jam 5 pagi nanti, berangkat ke Tanjung Karang.
Kerja semula! Apa barang?!

Aduhh... Tak sempat nak bersatu dengan katil.

Nak tulis banyak pun tak sempat. Nak reply mesej pun tak menang tangan. Aku terpaksa mengemas untuk kembali bekerja.

Seminggu lamanya disana kelak.

p/s: Antara penyaksian yang terbaik! Kawan - kawan yang kita suka harus pergi!

36 ulasan:

AzrAIn@rAIn@azrinrasid berkata...

selamat berangkat ke TANJUNG KARANG...

on the way ke sana bleh sambung tido...

ekekke....
x sempat nak bersatu dgn katil ehhh...
sabar je la kan...

:: lurv_cheese_cake berkata...

Ade shooting kat sawah padi sana eh..
Hem...sama lah kita...
Dalam seminggu 4 kali tak sempat bersatu dengan katil.
Keje punya pasal...

kecik berkata...

punggah barang, masok duet. berbaloi..
go on with ur great job zA.
luv to see u having a successful life. kat tanjung karang pon ade katil. bleh bersatu walaupon sekejap. ;p

pisKonG berkata...

Bro, amacam tioman? best giler kn? been there four years ago...

wah! ader shooting t'baru ke? gud luck!

marina berkata...

selamat berangkat ke tangjung karang.. tak per akt sner mesti ada katil nye.. tak pun tunggu seminggu nanti.. akan bersatu juga anda dengan katil ea..heheee

puteri nyaring berkata...

fuh..pnt tu.. tp xpe,utk ms dpn gk..btl x..??=)

NEiL iSkaNdaR berkata...

wow..br blk dr mn tuh..hmm bro ko g tg.karang dat my place..huhu..which area ha??huhu..walaupon pns tp best..hehehe..slamat datang ke tg.karang paddy land of selangor..hehehehe...nice pic bro..lupa lak..tok crt aper ek???

Sarah G berkata...

So busy, don't even have time for me :'(

mirachantek berkata...

santek gle tempat tuh.
bukan percutian pun, atleast kau kesana kemari..

Yuriee berkata...

biasalah tu.
orang sedang meningkat naik katakan. (:

Yusrika Bahar berkata...

KERJA

Bukankah yang ESA tentukan rencana
Susun atur hidupnya Manusia
Diuji dan kerana itu wujudnya Sabar
Mencari nikmat untuk masa depan
Kau memilih samada ya atau tidak...
Menolak atau mengizinkan..
Kudratmu..tenagamu...tubuhmu..
Impianmu harus terus hidup
Citamu harus terus kejap
Citramu bukan sebarangan
Warawiri...itu bukan fitrahmu
Yang penting langkahmu terisi
Ada makna untuk kelangsungan..

ainafifah berkata...

wow.. den pun plan mmg nak pi sana..ahad bru nk pi.. tgk lah mcm mane mood.. huhu.. baguih ahh..

sampah yg boleh dikitar semula berkata...

oi

sape yg amik gambo ko ni?

membe ko si fared ayam tu ke?

smart sial..

dia single lagi tak?

woo!!

jie justin berkata...

Zahiril

1) ko kidal ke tak
2) muka ko cam iqram dinzly sket
3) cam shah rukh khan pn de, time lepak atas boat tu...

NA berkata...

sunburned? welcome back. uploads more picture :)

lovie say : berkata...

i like this. hahhaha

Saichou berkata...

haii..ni my first time drop my comment..saye suka sgt lakonan zahiril dlm merah putih(ni my first time saye tgk ur act)...sblm ni saye tak brape layan citer melayu, tp dsebabkan saye sukakn drama yg diarah oleh ezad dan isma..saye leh layn drama melayu.

erm selamat bcuti di tanjung karang..anggapkn bekerja smbil bcuti..enjoy.

MrPropaganda berkata...

serius sh*t...
best giler bace blog ko...
teruskan menulis bro...

marlina berkata...

your life means something to others..keep walking & running!! & never stop

silentbuzz berkata...

seen most of ur works. they r ok..keep improving urself k.n well, at least try to answer those comments these ppl gave u.


ciao!

healersoul berkata...

bob, gambar lawa dowh! =) pandai org amek gambar nie.. haha. ala, tanjung karang tuh xde wireless ke, bob?? update2!! =)

kecik berkata...

jie justin. nk tlg jwb kn soalan u bleh?? xkire. nk jwb jgak. tp 1soalan jelah. zA memg kidal. xcye, cek out his post on december 2008. ade his pic while writing infront of a laptop.

MiSSing berkata...

waa...
syoknye npk...
npk je syok..
tp xtau pon pe abg za rse..
:D
hah...

pe2 pon...
aisyah hope abg za
slmt berangkat dan slmt kembali...

n...
hope abg za dpt bersatu dgn ktil smule...
;D

fAr_deLL berkata...

all da best~!!!=)

Tanpa Nama berkata...

hem..

za..one of 'jasad berbakat'. Gud luck!!

cujen berkata...

gmbr awk ke tu?
nmpak lain sket...

si pari pari berkata...

It's good to see you back even for a while.

Saya faham, saya percaya yg lain pun faham tentang kesibukan anda, harap jgn tersasar hala tujumu.

Stay close ya!!!!

p/s : sesekali job di luar bandor best gak, dapat melihat & merasai dari sudut yg berbeza.

dina berkata...

Bob, ramai peminat sokong kau!
Bermakna kegagalan dalam penyatuan diri dan katil itu membuahkan hasil nanti... mana tahu, ABPBH nanti, kau diundi sebagai popular!

cindir-rela berkata...

encik bunga2, kamu sangat hot tidak berbaju..heheheh..suke..suke..suke..

si pari pari berkata...

kenapa korang panggil dia encik bunga2.....

gelaran baru ? kelakar lak rasanya....

MiMieku berkata...

selamat menembak!!! suka kamu

sh3 berkata...

hoho.your fans are increasing rapidly yaah. wishing you all the best ye bob :) no pain no gain bob!

Tanpa Nama berkata...

Salam...Menarik puisi2 awak. Jarang jumpa lelaki yang ada pemikiran macam awak. Kenapa awak suka benda-benda yang artistik dan puitis? it's sounds more lively in every word you put in a line...just curious...:)

suratni berkata...

ceh..mcm jason mraz la u..huhuw!!

Tanpa Nama berkata...

sexyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Tanpa Nama berkata...

asal la tak gi tioman time aku diving...boleh aku menyaksikan ikan paling hebat dia alaf ini.......