Rabu, Mei 20

selesema babi dubai

Sedang berehat menikmati kopi bikinan Dubai.
Sementara menunggu penerbangan ke Nice dan kemudian ke Cannes.

Di sini. Di lapangan terbang Dubai. Yang dimana manusia datang dari seluruh dunia untuk ditransitkan.

Berapa orang sahaja yang memakai topeng pengelak selesema babi H1N1. Aku boleh kira pakai jari kiri sahaja.

Katanya wabak bahaya.

Atau kita sahaja yang terlalu paranoid?

p/s: Maaf, aku tak boleh upload gambar. Kemudahan dan peralatan di dalam bagasi. Aku sekarang sehelai sepinggang hanya duit dan tubuh yang kecil.

38 ulasan:

fadzlina fadzil berkata...

sayangnya... tiada gambar... tapi tak mengapa lah... sekurang-kurangnya kamu dapat menikmati panorama dubai yg tak mungkin mempunyai panorama dunia... namun harus ingat kuman yg sehalus zarah bisa menembusi dirimu yg kecil... maka jangan diperkecilkan bisanya kuman... kerna padah akan menimpa jika kamu sudah terkena bisanya... take care k... moga filem karaoke mendapat sambutan bagus di sana...

Hz berkata...

KL-Dubai-Nice-Cannes.

Selamat jalan.

Best of luck!

*Jangan la makan roti je kat sana nanti ;)

Zera berkata...

jaga diri lelok ek..
gud lux..
(^_^)

Syazwan Nizam berkata...

Good Luck.. Orang2 Malaysia....

Diya berkata...

Good Luck Merah... =)

YobSumO berkata...

best gila mamat nie!

all da best unt karaoke!

sang kenggeru berkata...

berhati2 dlm perjalanan.jgn inhale byk sgt 8) semoge berjaye utk kau dan sume team. malaysia boleh!

nur.iman berkata...

Salam ZA,

Ari nie muka kau (tapi bukan Padin) ada lagi dalam The Sun nampak sedih jer muka tu & temenung panjang… siap ada air oren lagi atas meja. Tapi kali nie bukan citer pasal kau tapi citer pasal Chris Chong “Following a different beat” itulah tajuknya

take care k... moga filem karaoke mendapat sambutan kat di sana.

abc berkata...

nmpk nye xdpt lah jumpe zA kat help uni nti.

KaY FaiZaL berkata...

selamat buat semua!

Jalak Lenteng berkata...

selamat makan KFC di France!!

b e a u t i f u l . d i s g r a c e berkata...

Pedulikan org lain.. Kamu pakai mask x? Jaga diri tau! Good luck to u n the whole team.. Hidup Betik!! Muahs~

ღ~n0n0i~ღ berkata...

Jaga diri :D

Muhammad zaim™ berkata...

good luck bro!

marina berkata...

take care yea zahiril.. apa2 pun jangan sampai dijangkiti ea.. kena ada perlindungan diri yang kuat..

have a nice view kat cannes nnti.. wah best tue.. dapat pegi cannes..

and jaga diri baik2 ea.. sayang nye tiada gambar.. teringin gak nak tengok dubai dari kaca mata orand malaysia..

good luck and all the best untuk karoke!!

eja berkata...

kirim salam sy kat Robert Patisson di Cannes nnt okie.hehe

ak_0143 berkata...

gud luck di sana ok!
cuba dapatkan free pass gaduh...
skali dah habes pulak...
adeh!

Tanpa Nama berkata...

ZA..walau ape pun..
berhati2 kayh..
bukan paranoid..
cuma..
"mencegah lebih baik daripada merawat"
:D
x gitu..??
:P

mashimarossa berkata...

SEMOGA BERJAYA!

~silentreader~

Tanpa Nama berkata...

gud luck n take care ya!!
=)

Tanpa Nama berkata...

Do tk care k...
mishyu so much....

with Luv,
Misz Hajar

raina. berkata...

paranoia can take over everything in one's mind.
mind over matter, i say.
:)

Tanpa Nama berkata...

g france singgah2 r UK. hihihihi..KFC paris takla best sgt

Tanpa Nama berkata...

mungkin takut mencemari anak bangse sendiri....

TMEZ berkata...

Assmkm Bob dear,
Hope Bob sihat. Wah sedap kopi Dubai, kan?
Chocolates kat Dubai pun best and murah jugak.
Bob, jaga diri kat tempat orang. Jaga makan and tingkahlaku.
We miss you here..(especially your darling at home. Siapa lagi kalau bukan.....)

tujuhhariseminggu berkata...

paranoid x paranoid...
jgn lupa pakai topeng weh...
:D

Saichou berkata...

seronok juga memerhati gelagat manusia yg terdiri plbagai bangsa...
namun penyakit menyerang tak kira bangsa. jadi sentiasa la berdoa selain pakai protection...

all da best in canness! caiyokkk!!

Tanpa Nama berkata...

this article on zahiril. interesting quote from him

look at http://www.sun2surf.com/article.cfm?id=33511

Puteh berkata...

jauh perjalanan, luas pengalaman.
nikmati peluang yg ada.

selamat jalan.
dan semoga selamat kembali..

muna berkata...

saye ade collection puisi yang saya tulis..tp tak taw nak publish kat mane..well,gud luck zahiril..

penulis cyber berkata...

best nyer..
jeles aku..
gud luck!
;)

Nurul Aimi berkata...

best of luck

nak ole-ole

:P

Tanpa Nama berkata...

hey bob! we will be missing u at the screening of GADOH today. Send regards to Brad for me ;) anna har

azrie. berkata...

malaysia pun ada virus selsema b*b* tu . . takuttttt !

norhidayah berkata...

guwd luck... all da besh... hrum kan nama negara...

k h a i r i y a h berkata...

best of luck!
nnt dah blk malaysia boleh cerita lagi! =)

Nazirah "The Jenny" Ashari berkata...

yeah! tahniah untuk cannes! pastinya yang terbaik untuk kamu di sana. you are extremely talented and you deserve what you've achieved now. good luck.

Tanpa Nama berkata...

hai zahiril...
i wanna comment bout 'hidup yg u describe...'
manusia mmg haiwan sosial di sbb kn kehidupan. hidup nmpk indah,mmg indah.. tp keindahan dlm keperitan..
i rely wanna c u rite about life lagi...
love 2 hear fr u...
< miss m>