Friday, January 1

ini perkhabaran umum

Nah untuk tontonan semua!

"Biar Putih Tulang, Jangan Putih Mata"

Slot Suatu Ketika
Astro Citra 131









19 comments:

anisya said...

cam bes takan daya dudok hostel tv xnampak rupa astro lagi laaa...hahhaa..dekat internet xdak kuaq kaaa..?

otak ketat said...

alamak. tak langgan ar plak.

Matashichi Baisotei said...

salam...bagi full story ni bleh? teringin sgt nak tengok..sy kat cni tv pn x de..nikan lak nak tgk astro.. hope bleh..tringin sgt nak tgk

Khairul said...

wajib tonton ni!haha

hairil akif said...

baik punyerr...!!!

The Girl said...

cerita ni dah dh ade kt astro ke? or bakal ade?

zaharil adzam said...

ada aku kesah? memekak je kau

ezral Sya said...

Masih takde Pakej Mustika, belanja saya beli pakej tu boleh tak :(

Haha fuyoh la ZA + ZH (Zamarul Hisham). Daripada dulu selalu macam ternampak resemblance SIKITLA antara korang dua, entah kenapa dari segi apa, akhirnya bersatu, hehe.

ezral Sya said...

!? Obviously Azma Aizal Yusoof tu is Isma Yusoof bro kan? wooh

ezral Sya said...

Eh ke tu memang Isma Yusoof o__O

t.K.a said...

agak panjang ye tajuk drama ni..
tp tajuknye pn da gambarkan keseluruhan drama ni.. terbaek..!!
semuge drama ni sukses..
(*bru je tgk episod 1 td...)

hans said...

umah gua takder astro
adoi

jie justin said...

bengkek, baru msuk mah sewa, nak beli kuali pun berkira, apakan pula piring astro, lagi tak terdaya nak beli. tetibe pulak ade cite ZA kat astro, lagi bengkek!

oranglidi said...

brader, mohon izin copy paste entri 'woi, diam sajalah ya?' untuk letak dalam blog wa.

L.Lawlett said...

tidak....bro...ko dah kurus. tak macho dah .haha .gurau je. cam biasa , ajak kawan -kawan yang kita suka tengok citer ni.

Hajar said...

I like yr chemistry with Zamarul Hisham. Coz you guys ada iras & serious bila berlakon maybe?
*love*

adaNiff said...

suke suke suke.

hairil akif said...

follow blog aku boleh tak???

Anonymous said...

location drama di batu pahat ke?

-Hijau-