Jumaat, Januari 1

ini perkhabaran umum

Nah untuk tontonan semua!

"Biar Putih Tulang, Jangan Putih Mata"

Slot Suatu Ketika
Astro Citra 131









19 ulasan:

anisya berkata...

cam bes takan daya dudok hostel tv xnampak rupa astro lagi laaa...hahhaa..dekat internet xdak kuaq kaaa..?

otak ketat berkata...

alamak. tak langgan ar plak.

Matashichi Baisotei berkata...

salam...bagi full story ni bleh? teringin sgt nak tengok..sy kat cni tv pn x de..nikan lak nak tgk astro.. hope bleh..tringin sgt nak tgk

Khairul berkata...

wajib tonton ni!haha

hairil akif berkata...

baik punyerr...!!!

The Girl berkata...

cerita ni dah dh ade kt astro ke? or bakal ade?

zaharil adzam berkata...

ada aku kesah? memekak je kau

ezral Sya berkata...

Masih takde Pakej Mustika, belanja saya beli pakej tu boleh tak :(

Haha fuyoh la ZA + ZH (Zamarul Hisham). Daripada dulu selalu macam ternampak resemblance SIKITLA antara korang dua, entah kenapa dari segi apa, akhirnya bersatu, hehe.

ezral Sya berkata...

!? Obviously Azma Aizal Yusoof tu is Isma Yusoof bro kan? wooh

ezral Sya berkata...

Eh ke tu memang Isma Yusoof o__O

t.K.a berkata...

agak panjang ye tajuk drama ni..
tp tajuknye pn da gambarkan keseluruhan drama ni.. terbaek..!!
semuge drama ni sukses..
(*bru je tgk episod 1 td...)

hans berkata...

umah gua takder astro
adoi

jie justin berkata...

bengkek, baru msuk mah sewa, nak beli kuali pun berkira, apakan pula piring astro, lagi tak terdaya nak beli. tetibe pulak ade cite ZA kat astro, lagi bengkek!

oranglidi berkata...

brader, mohon izin copy paste entri 'woi, diam sajalah ya?' untuk letak dalam blog wa.

L.Lawlett berkata...

tidak....bro...ko dah kurus. tak macho dah .haha .gurau je. cam biasa , ajak kawan -kawan yang kita suka tengok citer ni.

Hajar berkata...

I like yr chemistry with Zamarul Hisham. Coz you guys ada iras & serious bila berlakon maybe?
*love*

adaNiff berkata...

suke suke suke.

hairil akif berkata...

follow blog aku boleh tak???

Tanpa Nama berkata...

location drama di batu pahat ke?

-Hijau-