Selasa, Februari 23

melodi tanda



15 ulasan:

ZuLFaDZli *JoE* HAsSaN berkata...

ade tgk nie....sian2.....teruskn berkarya....hope can c u guys soon...

Tanpa Nama berkata...

kesbran 2 akan membuahkan hasil....

pari-pari menyanyi berkata...

awk saya da tgk psal ucapan namron nih. siyes die nampak sedey sgt

tak sangka plak sampai pnas cam ni.
harap2 pementasan tanda tu bley dibuat lg. coz sya mmg nk g tengok. if ada apa2 information awak post la yer.

azieazah berkata...

Ya.. saya lihat sepenuhnya temubual di Melodi Ahad lalu..

begitulah, bila kuasa digunakan mengikut emosi..
dan betapa malang, institusi yang menjadi tunjang akar seni teater (dll) itu memulakan langkah sedrastik ini...

kesian sungguh...

Tanpa Nama berkata...

Dah tgk daa.

Dashing Days berkata...

yeah..tgk intrview ahad ari tu..n somehow hanye rase sume2 nih hanya pasal duit dan profit bukan nilai seni tu humph

pEjAL 0NLy berkata...

apa perkembangan sekarang pasal ni?

omgpetch berkata...

simpati pada penggiat teater independent kita. sebilangan mata masih tidak dapat melihat kejujuran kita berkarya. sedih, pada orang 'itu'

alya285 berkata...

so korang2 apa lagi...tempah laa tiket TANDA..tak teruja ker nak tgk TEATER PERTAMA YG DiBANNED DI MALAYSIA!!!..so apa kata buat tempahan dgn sms kepada alya:012-9193839 atau hafiz:012-2395209..juga blh diemel di teater.tanda@gmail.com
P/s: student ticket dah 3 hari sold out...so cpat2 sblum anda gigit jari..

ziera berkata...

nak tengok....sob sob

jie justin berkata...

aku nunggu melodi cos nk natap ZA, sekali xkuar ... baik tdo.

Tanpa Nama berkata...

Bukan klu duit & profit melambangkan kualiti seni ke? herm..

Zahiril Adzim berkata...

Duit dan profit melambangkan kualiti seni?

Fuh, mintak maaf. Saya sungguh tidak menyokong itu.

iera berkata...

kualiti yg sebenar memerlukan byk pengorbanan...
terutama wang ringgit

terbaek dari aku!!!!! berkata...

aku tengok melodi tym ni...
gle sgt bangang org yg menghalau penggiat teater yg TERBAEK nie...
dorg igt keje teater nie senang ke nk sesuke hati halau without any notice...
respect la keje org if nk srh org respect keje kite...
hidup teater TANDA!!!